Menu
03 230 03 33

Webinar: Bleri Lleshi over een solidaire en zorgzame toekomst

Bleri Llesis
Bleri Lleshi

We gaan met Bleri Lleshi in gesprek over de maatschappelijke kwetsbaarheid in onze samenleving en over hoe het anders kan. De politiek filosoof-auteur-docent-jongerenwerker-DJ vraagt zich luidop af of we echt terug willen naar het oude ‘normaal’ van besparen in de sociale zekerheid, de zorg, het onderwijs, cultuur, en het fiscaal pamperen van de superrijken. Corona heeft een aantal problemen scherpgesteld, maar heeft ook duidelijk gemaakt dat de mens sociaal, solidair en zorgzaam is. Laten we de crisis aangrijpen voor positieve verandering!

Straathoekwerker Filp Keymeulen is interviewer van dienst. Hij wordt dagelijks geconfronteerd met de meest kwetsbare realiteit van Brussel.
​Visual storyteller Els Vrints capteert tijdens het gesprek de kerngedachten treffend in beeld.  ​

Wanneer?
donderdag 22 oktober 2020
20 - 21.30 uur
Prijs: 5 euro

Waarom Vitamine T ?

​De coronacrisis schudt ons leven grondig door elkaar. Ze confronteert ons ook met enkele dringende vraagstukken voor de samenleving. Wat als we deze crisis aangrijpen als kans om na te denken over een andere toekomst?

Vitamine T gaat met jou op zoek naar antwoorden. En dat doen we niet alleen: inspirerende denkers en doeners werpen vanuit hun expertisedomein een blik op de wereld na vandaag. Verwacht je aan 7 boeiende online events met sprekers van formaat. Een boost voor een hoopvolle toekomst!

​Vitamine T is een project van de dertien Vormingplus-centra, actief ​in Vlaanderen en Brussel.
Samen met jou gaan we voluit voor een duurzame, inclusieve, solidaire en democratische samenleving! ​