Menu
03 230 03 33

Over ons

Onze medewerkers

Wie we zijn: sterk in leerprocessen

Volwassenen uitnodigen om te leren in hun vrije tijd, daar staat Vormingplus voor. We ontwikkelen leerprocessen en begeleiden groepen. Uiteindelijk beogen we dat mensen sterker staan in het leven en deelnemen aan de samenleving. We willen zo ook bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing. Onze ultieme droom: een democratische, sociaal rechtvaardige en milieubewuste samenleving waar het goed samenleven in diversiteit is. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, maar we zetten ons extra in voor kwetsbare groepen. 

Doe beroep op onze expertise

Vormingplus werkt doelbewust samen met organisaties, verenigingen, lokale overheden, … Samen staan we sterk om een gedeeld doel te bereiken. Bij Vormingplus kan je terecht voor:

Welke van onze diensten je ook kiest, inhoudelijk kiezen we resoluut voor de kracht van diverse groepen en sociale en ecologische projecten. Dat merk je in de aanpak van onze vijf thema’s. Beschrijf je plannen en we komen graag langs voor een gesprek.

Als individu kan je deelnemen aan vormingsactiviteiten of je engageren in een van onze projecten. Ontdek ons aanbod in Doe mee.

Wil je op de hoogte blijven van onze werking en ons aanbod, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

13 Vormingplussen
één missie, toch verschillend

Vormingplus regio Antwerpen deelt de missie en visie met twaalf andere Vormingpluscentra in Vlaanderen en Brussel. Toch is geen enkele Vormingplus gelijk. We doen immers elk ons best om in te spelen op de noden in de eigen regio en de organisaties die er actief zijn. Daarom legt elke Vormingplus eigen accenten. Bekijk gerust de werking van onze collega's.

De Vormingpluscentra maken deel uit van de sociaal-culturele sector.

Regio Antwerpen
van Essen tot Boom,
van Zwijndrecht tot Malle

Ons werkingsgebied omvat de 30 steden en gemeenten van het arrondissement Antwerpen, inclusief de negen districten in de stad Antwerpen.

Bekijk het kaartje.